torsdag 7. mars 2013

På friertur til rosenes by...Lillefrøkna Selma har vært på leting etter en passende frier i et par uker nå, vi holdt på å gi opp håpet på at "prince charming" skulle dukke opp... Men med veldig gode hjelpere kom vi i kontakt med Siv, som er matmor til cairn terrier/dvergpinscher-blandingen Kaizer. Etter et par telefonsamtaler ble vi enige om å arrangere en "date" for de to unge håpefulle.

Torsdag tok vi turen til Molde for å hilse på Kaizer og matmor Siv. Kaizer viste seg å være en meget kjekk liten kar på to år som vi straks likte.

Det første møtet! Kanskje ikke kjærlighet ved første blikk..?

Kaizer så ut til å synes det var stas med besøk, men Selma var nok litt sliten etter en lang biltur, og syntes det hele var litt overveldende etter 2 måneder i eksil på en øde øy.
Kaizer bruker alle flørtetriks han kan, men Selma fortsetter å gi han en kald skulder. Selv ikke et flunkende nytt kjærlighetshalsbånd ser ut til å fungere ;-)
 Men så ser vi at Selma smugkikker litt når Kaizer ser en annen vei. Hun er kanskje litt interessert likevel? 
.
 
Selma mykner litt, og vi bestemmer oss for å la henne være igjen i Molde noen dager for å se om Kaizers uimotståelige sjarme smelter hjertet hennes til slutt. Hun ser ut til å trives hos Siv, så vi vet hun er i gode hender.
Disse to hundene tror vi kan gi flotte valper. Begge har god helse,friske foreldre, er lettlærte og vennlige i gemyttet, noe som selvfølgelig er viktig å vite før man bruker dem i avl. Nå som vi bor på Gåsøya passer det bra at Selma kan bli mor, her ute har hun stor plass, stillhet og ro, og vi har masser av tid til å følge opp hundene.
Da er det bare å vente spent og se hvordan dette utvikler seg, og håpe at det oppstår søt musikk i rosenes by! :-)


2 kommentarer:

 1. Fine hunder Da kan eg bestille hvalper :)) Judith

  Dokker er tøff. Om dokker har lyst så er det ikke så langt til Nordfjordeid, så ta en tur!!

  SvarSlett
  Svar
  1. Heia Judith! :) tror nok ikke at det ble valper denne gang, Selma var litt sjenert. Vi har jo fått høner på bruket, så det er dessverre litt vanskelig å farte så mye, ellers skulle vi ha kommet en tur på besøk!!

   Slett

For å legge igjen en hilsen til oss: velg "anonym" under "kommenter som", dersom du ikke har en profil du ønsker å bruke. Takk for titten, velkommen igjen! :) Hilsen Dag og Marianne