onsdag 13. februar 2013

Fine dager

Så var godværet tilbake for noen dager, men det er fremdeles kaldt, og det kommunale vannet er fremdeles borte. I dag koset vi oss med lunsj ute i sola, godt å kjenne at ho varmet litt!
Vi jobber med å få hønsegården utendørs ferdig.
(Selv om hønsene selv viser null interesse for å gå utendørs, de synes nok det er litt for kaldt) Konstruksjonen er litt av en utfordring, vi bygger gården i en skråning med ca10 cm torv på berg. Myyye av tida har gått med til studering og vurdering av hvordan ting burde gjøres. Regner med å ferdigstille kunstverket i morgen! Hurra! :-)
Ellers tar vi oss noen turer med båten, vi har satt krabbeteine og fått endel krabber. Godt å vite at vi har mulighet til å variere fiskematen.  Her ser dere noen bilder fra de siste dagene.Marianne og Selma nyter soloppgang og mårrakaffen

Selma på let etter storebror Chulo sine tyggebein.

Chulo og Selma i en fartsfyllt runde med sisten, jii-haaaa!!!

Chulo lurer på kor det blir av sauene idag, de e jo så artig å se på! (Drømmer nok om å tygge litt på dem også)Det var så stor fjære her om dagen at vi kunne vasse ut og hoppe ombord uten problem. Nydelig!


Oterne nyter kveldsolen og stor fjæra de også (Det er helt sant, to stk foran på holmen)Ikke så dumt å jobbe utendørs med den utsikten..


Ikke helt orden i rekkene men vi prøver vårt beste Familiefotoshoot på stranda!
Til slutt, tusen takk for alle artige og fine navneforslag! La oss presentere f.v: Victoria, Vera, Pønky , Wiggo, Bruce, Fia og Frilla!

I morgen 14.feb er det kjærlighetsdagen. Håper dere alle får en flott dag!


4 kommentarer:

 1. godt gjordt å finne ut personligheten til hver enkelt høne og hanene!Fine navn er det og!Nå er en vest til Selma nesten klar så hun slipper å fryse der ute i havgapet!hjertelige hilsen fra oss i Sandeid

  SvarSlett
  Svar
  1. Det gikk jo fort unna:) Selma gleder seg til vesten kommer!! Tusen takk

   Slett
 2. Hvordan gaar det?

  SvarSlett

For å legge igjen en hilsen til oss: velg "anonym" under "kommenter som", dersom du ikke har en profil du ønsker å bruke. Takk for titten, velkommen igjen! :) Hilsen Dag og Marianne