mandag 14. januar 2013

Og sånn går no dagan...

Heisann! :-)
så kan vi ikke være annet en veldig fornøyd med de første dagene våre her på Gåsøya. Vi har stort sett tatt det veldig med ro, men litt småpjusk har vi fått unna. Vi fikk innlagt kommunalt vann på lørdag, det var veeldig godt å ta en dusj og skrubbes litt!! (selvom dusjen er i fryse/varmvannstankrommet i kjelleren...) Så nå må vi bare følge godt med på temperaturen framomver så rørene ikke fryser. Dag har fått hjelp av Mr. Gåsøy (Han som eier stort sett hele øya) til å ordne utfaret til båten, og samtidig fått grundig opplæring i å lage pålestikk! ;-) 
Vi har også fått renset og satt nytt filter i vannrensesystemet, dersom det skal bli nødvendig å kutte det kommunale vannet. Ellers har vi funnet et fint rom på låven som skal bli hønsehus! Men å få tak i høner viser seg å være en utfordring. Noen som har et tips?

Chulo og Selma synes det er utroooolig morsomt å springe rundt i hagen, og tar seg flere runder med "sisten" om dagen.

Ørnulf holder fremdeles stand, men er litt usikker på hva han synes om at øya har fått nye beboere

Innflyttingsfest! Vi hadde besøk av Mr. Gåsøy og hunden Tilko på kvelden.

Vaskemaskin har vi ikke. Men hvem trenger det når vi har det nest beste?! Vaskebrett!!

God trim er det også

Fin stil?
Takk for at du stakk innom! Legg gjerne igjen et spor.

6 kommentarer:

 1. Hei, Dag! Lenge siden sist nå. Ville bare si at jeg syns det er artig å stalke litt her inne på bloggen deres.
  Høres ut som om dere er ute på litt av et eventyr; blir nesten litt misunnelig (langt unna Colombia dette her:-p)!
  Håper dere koser dere gløgg ihjel og at vannet ikke fryser;)
  Stor klem fra Kristine!

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Kristine! Ja det kan du trygt si:) Kjekt å prøve noe annerledes og når muligheten ba seg så kunne vi ikke takke nei.. Er du ute på stillehavsøyene enda??
   Klem tilbake!

   Slett
  2. Nei, jeg er nok kommet tilbake for godt nå. Var der hele 2010 og hadde to mnd der i sommer for å dekke noen datahull, men nå er det nok bare skriving som står på plakaten. Om je noensinne kommer så langt som til disputas, så skal du få en invitasjon;)
   Forresten flotte hunder dere har fått dere! Den øya må jo være paradis for dem:-) Men regner med dere ikke kan ha dem løs overalt pga de flotte villsauene.

   Slett
 2. Stemmer det, kan bare ha den største fri innenfor gjerdet her men minste frøken kan vi ha fri overalt da. Begge er adopterte! Lykke til med skrive-prosessen!

  SvarSlett
 3. Satt å så på de fine genseran dåkkers å tenkte at æ håpe du ikkje vaske dæm åsså på vaskebrette - iaillefaill ikkje me varmt vann... Då toves dæm - vesst det e ekte ull-gensera då.
  Arti å følge dåkker. Kos dåkker videre. :)

  SvarSlett
  Svar
  1. hehe det har du rett i Hedvik, vi ska være forsiktig ;) klem

   Slett

For å legge igjen en hilsen til oss: velg "anonym" under "kommenter som", dersom du ikke har en profil du ønsker å bruke. Takk for titten, velkommen igjen! :) Hilsen Dag og Marianne