torsdag 17. januar 2013

Prosjekt hønsehus!

Etter mye om og men kan det virke som Marianne har fått tak i noen brahma  høns fra Hitra, brahma er en stor og staselig rase, og som dermed -forhåpentligvis ikke- blir så fristende for hauken og Ørnulf. Så da har vi i de siste dagene vært igang med planleggingen av hønsehuset som vi må bygge!  Planen er å bygge om et rom på låven. Imorgen skal vi ta turen til Ålesund for å kjøpe inn materiale. Det tar faktisk under to timer å komme seg til Ålesund herfra, en times fergetur fra Harøy til Brattvåg, og deretter en god halvtimes kjøring. Veien til ÅlesundSom du ser har rommet tidligere vært brukt som utedo... "Dassen"skal fjernes og hullet tettes.
         Rommet tenker vi å dele i to, så det blir plass til både høner og lagring av mat/utstyr til tuppene. En gooood del gammelt utstyr og stæsh som må ut først!

 Med mink i nærområdet må det helst være helt tett.. Så vi har endel arbeid å gjøre, for å si det pent:)


    Bordet og skuffene til dette gamle kjøkkenskapet skal vi bruke som verpekasse og rugekasse

Etter mye fundering fant vi ut at veggen til hønsehuset må gå akkurat der det gikk en liten murkant. Vi trengte uansett å få ut litt frustrasjoner så da røyk litt av murkanten i gulvet;)


INGEN AV OSS ER SÆRLIG SNEKKERKYNDIGE , SÅ ØNSK OSS LYKKE TIL!!!! ;-p

3 kommentarer:

 1. Ønske dåkker masse løkke tell me ombygging å at dåkker får masse masse egg.
  Klæm tell dåkker

  SvarSlett
  Svar
  1. litt av et prosjekt det her... viser seg at veggen er passelig råtten, så her gjenstår myyye arbeid!!Klæms

   Slett
 2. Lykke til videre på den øde øya, sprekt må eg si:-)

  Sten- Ove

  SvarSlett

For å legge igjen en hilsen til oss: velg "anonym" under "kommenter som", dersom du ikke har en profil du ønsker å bruke. Takk for titten, velkommen igjen! :) Hilsen Dag og Marianne