Gjenbruk

Vi prøver å være miljøbevisste i hverdagen, med minst mulig bruk og kast. Ikke alltid så lett, men vi gjør så godt vi kan!
Klær og ting vi ikke bruker lengre, prøver vi å gitt nytt liv, eller gi til Fretex o.l. Vi prøver også, så godt det lar seg gjøre, å handle på bruktbutikker. Her ute på øya blir man nok mer miljøbevisst enten man vil eller ikke, søppelet "forsvinner" liksom ikke en gang i uken! 
Heldigvis blir det også naturlig mindre avfall, da vi ikke er så ofte på shopping. 
Vi er bevisste på å bruke opp matvarene før de blir ødelagt. F.eks blir rester av loff til brødpudding og fiskeavskjær til fiskekraft. Matavfall går i komposten, og resten blir snacks til hønene eller sauene. Vi har en avtale med Bunnpris på Harøya om å få hente brød og frukt som er gått ut av dato, dette gir vi til hønene og sauene. Og gjett om de setter pris på det! 
Det er mange gode grunner til å gjenbruke!
Vi skal legge ut innlegg med oppskrifter og tips til hvordan man kan bli litt mer miljøbevisst i hverdagen
Grønne materter blir til gode spirer
Sauene setter stor pris på "snacks!, brød gått ut av dato


Loffrester blir god gammeldags brødpudding!

.

2 kommentarer:

  1. brødpudding fikk jeg også som barn...da min mor laget det av og til! gjett om det var godt!!!!!!!!!hilsen mamma Erna.

    SvarSlett
    Svar
    1. Ja det er skikkelig godt! Også SÅ lett å lage!! :)

      Slett

For å legge igjen en hilsen til oss: velg "anonym" under "kommenter som", dersom du ikke har en profil du ønsker å bruke. Takk for titten, velkommen igjen! :) Hilsen Dag og Marianne