Gjør følgende:
Skru ovnen på 200 grader.
Ta ut smør fra kjøleskapet ca.80-100 gr
Bland 3 dl havregryn,2 dl mel og 4-5 ss sukker. Del smør i biter og smuldre sammen med det tørre.
Skrell og rens 2-3 epler og kutt i terninger, legg i bunnen av en ildfast form. Vend inn litt sukker og kanel. Smuldredeigen strør du over. Litt kanel på toppen.
Inn i ovnen ca 20-30 minutter til smuldredeigen har fått en fin krønsj!
Værsego' nyyyt!
Åh, nam! Den her må prøves ut!
SvarSlettHar nettopp glupska i oss restene fra i går...var ikke mindre godt i dag nei! åsså så såre enkelt!! ;) Her kan du imponere Daniel ;)
SlettDet der e snadder. Fantastisk godt me rabarbra åsså. Åsså litt Tine vaniljesaus på toppen..... Godt man ikkje har førr vane å ha de her ingrediensan i hus - vil ikkje vette kossn main då hadde sedd ut.
SvarSlettFortsett å kos dåkker! :)
Åh ja med rabarbra!! nam! DET skal prøves når rabarbraen begynner å vokse :)Vaniljesausen har vi faktisk begynt å lage sjøl, etter første gang man smake hjemmelaga vaniljesaus e det ingen vei tilbake hehe ;) Klem
SlettHei!
SvarSlettJeg jobber for nettstedet Alleoppskrifter.no der brukerne kan søke gjennom titusener av oppskrifter fra norske mat nettsteder og blogger.
Jeg la merke til at du har et stort antall smakfulle oppskrifter i bloggen din og jeg vil gjerne foreslå deg til å ta en titt på Matbloggtoppen her: http://www.alleoppskrifter.no/matbloggtoppen
Hvis du ønsker å legge din blogg til listen og få resept indeksert på Alleoppskrifter.no, er alt du trenger å gjøre å følge instruksjonene her: http://www.alleoppskrifter.no/ga-med-i-matbloggtoppen
Vårt konsept er allerede live i de andre Skandinaviske landene, samt i Sør- og Sentral-Europa, og vi leverer tusenvis av besøkende til mat bloggerne daglig.
Forhåpentligvis vil din egen blogg også være opp i toppen!
Varme hilsen,
Elin
Alleoppskrifter
Fantastisk blog!
SvarSlettOg en rigtig god opskrift :)
Kan klart anbefales!
Hie, ja den oppskriften er like god som den er enkel :) man kan med fordel også bytte ut eplene med bær av ymse slag.
SlettHei :-) Har lyst å prøve denne, men det står ikkje kor mykje smør du brukar?
SvarSlettHei! Huff, det er sant! bruker ca.100gr smør til denne. Takk for titten og at du bemerket mangelen! :) hilsen Marianne
Slett