Gjør følgende:
Skru ovnen på 200 grader.
Ta ut smør fra kjøleskapet ca.80-100 gr
Bland 3 dl havregryn,2 dl mel og 4-5 ss sukker. Del smør i biter og smuldre sammen med det tørre.
Skrell og rens 2-3 epler og kutt i terninger, legg i bunnen av en ildfast form. Vend inn litt sukker og kanel. Smuldredeigen strør du over. Litt kanel på toppen.
Inn i ovnen ca 20-30 minutter til smuldredeigen har fått en fin krønsj!
Værsego' nyyyt!
Åh, nam! Den her må prøves ut!
SvarSlettHar nettopp glupska i oss restene fra i går...var ikke mindre godt i dag nei! åsså så såre enkelt!! ;) Her kan du imponere Daniel ;)
SlettDet der e snadder. Fantastisk godt me rabarbra åsså. Åsså litt Tine vaniljesaus på toppen..... Godt man ikkje har førr vane å ha de her ingrediensan i hus - vil ikkje vette kossn main då hadde sedd ut.
SvarSlettFortsett å kos dåkker! :)
Åh ja med rabarbra!! nam! DET skal prøves når rabarbraen begynner å vokse :)Vaniljesausen har vi faktisk begynt å lage sjøl, etter første gang man smake hjemmelaga vaniljesaus e det ingen vei tilbake hehe ;) Klem
SlettFantastisk blog!
SvarSlettOg en rigtig god opskrift :)
Kan klart anbefales!
Hie, ja den oppskriften er like god som den er enkel :) man kan med fordel også bytte ut eplene med bær av ymse slag.
SlettHei :-) Har lyst å prøve denne, men det står ikkje kor mykje smør du brukar?
SvarSlettHei! Huff, det er sant! bruker ca.100gr smør til denne. Takk for titten og at du bemerket mangelen! :) hilsen Marianne
Slett