Matinspirasjon

Ovnsbakt torskefilet med spinatpesto
Vi er glade i mat. Vi spiser mye mat, og bruker mye tid på mat. Her ute på Gåsøya blir man kanskje ekstra kreativ når det gjelder matlaging, fordi vi ikke kan dra på butikk så ofte.
Man taver det man haver!
Vi kan jo også bruke lang tid på matlaginga. Vi synes det er artig med gode gamle norske oppskrifter, men vi lager også mye internasjonal mat. Spesielt indisk.
 Målet vårt er å være mest mulig selvforsynt, og bruke det naturen tilbyr. Vi fisker og setter teiner, og til våren ska det dyrkes grønnsaker og urter.

Alt smaker så mye bedre når det er laget fra "scratch". Og det er slettes ikke så vanskelig og tidskrevende som man skulle tro! Vi kommer til å legge ut oppskrifter som vi synes det er verdt å dele, og håper kan være til inspirasjon!Gulrotsuppe med ingefær
Nå blir det fisk til middag!2 kommentarer:

 1. Hallo dere. En idé som dette frister. Men det trengs nok mye og langvarig politisk arbeide i heimen før kona går med på det. Men til saken: sa dere uigjenkallelig opp jobbene? Solgte dere huset? Dere levde av hvilke penger da? Hvor lenge bodde dere der ute?

  Mvh Øivind H

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei!
   For vår del var det ganske greit, vi sa opp leiligheten og jobbene og dro (med oppsparte midler). Vi eier ikke hus/leilighet og har derfor heller ikke gjeld å betale ned. Leie av hus i utkant strøk er billig så det finnes muligheter. Det var viktig at leien var lav for vår økonomi. Når du bor langt unna kjøpesentre og må ta båt for å komme deg på butikken, går også forbruket og utgiftene ned (det har i perioder blitt mye fiskemiddager)... Da kommer du langt med lite penger. Vi bor her enda og har bodd her siden begynnelsen av januar, men søker nå på jobber rundt omkring i landet.
   Lykke til!

   Slett

For å legge igjen en hilsen til oss: velg "anonym" under "kommenter som", dersom du ikke har en profil du ønsker å bruke. Takk for titten, velkommen igjen! :) Hilsen Dag og Marianne