fredag 21. mars 2014

Og det males og det males...

Liten update! Det ble en liten forsinkelse i malingsoppstart denne uka. Jeg var hos legen på mandag etter en helg strakt ut i senga med feber. Han konkluderte med malaria, og jeg ble satt på behandlingskur. 8 piller om dagen i 3 dager. Det ble også funnet spor av salmonella, men jeg har heldigvis fått tyfoid-vaksine så det gikk bra. Hjemme har de kokt meg naturmedisin av blader fra et tre. Denne medisinen ble brukt av forfedrene, og smaker ikke særlig godt- men absolutt verdt å prøve :) Onsdag var jeg tilbake på jobb, dog noe redusert. Det har kommet to nye frivillige. En fysioterapaut, noe som er kjempebra for da slipper jeg ha dårlig samvittighet når jeg maler og ikke kan være med barna, og en snekker/bygningsarbeider. Han er kjempedyktig og har allerede hjulpet meg med endel. Vi planlegger å få satt opp en huske til barna :)
Så, so far so good! God helg!!

2 kommentarer:

  1. Stakkars dæ, håpe nu du står han av. Æ vet nu ikke kor mye du skal stole på de der hjemmebryggan. Henny hilser!

    SvarSlett
  2. Hei...vi er veldig imponert av alt du får til der bort! Maler du alle figurene på frihånd? Ja kulturen er veldig forskjellig og jeg er enige at vi i Norge kunne lært en del av deres kultur..særlig når det gjelder høflighet! Ha det bra!Nå kommer Dag snart så og vi ønsker dere en koselig tid sammen. Ønsker dere en riktig god Påske! Klem fra oss i Sandeid.

    SvarSlett

For å legge igjen en hilsen til oss: velg "anonym" under "kommenter som", dersom du ikke har en profil du ønsker å bruke. Takk for titten, velkommen igjen! :) Hilsen Dag og Marianne