søndag 10. februar 2013

Hva skal hønene hete??

I morgen har hønene vært en uke hos oss. De ser ut til å trives godt, spiser,pusser fjær og sover! Og sånn går dagene.... De har ennå ikke vært ute, gården er ikke helt ferdig og det har vært gruelig kaldt de siste dagene.  (Vannet er borte igjen...)
Vi synes det begynner å bli på tide å navngi tuppene, de har utrolig forskjellige personligheter! Vi ber dere som leser bloggen om hjelp til gode navneforslag! :-)


Denne damen er meget bedagelig anlagt, først opp på vaglen om kvelden, og sist ned. Hun bruker mesteparten av dage
n til å sløve, spise og sove!

Denne frøkna er utrolig vimsete og en smule klønete ;-) Har ennå ikke klart å komme seg opp på vaglen uten hjelp, hun kakler rundt i panikk når sin tvillingsøster flyr elegant opp. Bruker dagene til å pile rundt mellom de andre hønene.

Lillegutt. Unghanen som vi fikk "med på kjøpet". Han sniker seg til den beste vagleplassen og flørter i smug med damene ;-)

Denne kokette frøkenen er kjæresten til hanefar, blunker og flørter vilt med han så hun får spise av nebbet hans. Er den som er mest frampå når vi kommer inn, først til matfatet og først til å sjekke ut nye ting.

Vår blå dame. Med skeiv stjert! En smarting, hun som fant ut hvordan man kommer seg opp på vaglen først. Holder seg litt i bakgrunnen og betrakter før hun tar en beslutning. Ganske skarp i nebbet!

Denne damen holder seg mest i bakgrunnen, men flørter i smug med unghanen. "Stand-in" for hanefar sin kjæreste ved behov, vagler gjerne sammen med han om natta.Sjefen sjøl. Han er en staselig kar som liker å se bra ut, pusser fjærene så de er blanke og fine. Har en smule rusten og hås stemme når han galer(til galt tidspunkt). Han er veldig snill, og spiser gjerne fra hånden når vi kommer med noe godt.Da venter vi spente på navneforslag!!! :-) Vinnerne får et gratis opphold med kost og losji på nydelige Gåsøy hehe ;-)


8 kommentarer:

 1. 1: tupplura :-) koselig å følge med dokker :-) -Hege N-

  SvarSlett
 2. En hane med rusten stemme? Høres ut som en Frank for meg.. og stand-in-høna.. Frilla. Den første late.. Tjorven eller Bolla. Dama til Frank er litt Victoria kanskje.

  SvarSlett
 3. En av dem må jo hete Vera!

  SvarSlett
 4. Oss på dagsenteret11. februar 2013 kl. 11:29

  Hei på gåsvær,no sitt vi her på dagsenteret og lure på kordan dokker har det der ute :)

  vi har noen gode forslag te navn på tuppen dokkers .

  nr 1: madam pærle
  nr2: Fia
  nr3: wiggo
  nr4: anne cath
  nr5: madam buterfly
  nr6: jens johan hjort

  håper vi vinner så vi alle 35 kan komme på besøk i ei ukas tid, på denne fine øya .

  Alle hilse og vi savner ditt fine væsen :))

  klæææm

  SvarSlett
 5. Hva med:
  1) Klara
  2) Nemi
  3) Baldrian
  4) Victoria
  5) Pønky
  6) Josefine
  7) George (Cloony?)

  Ser frem til besøk :-))

  Kari

  SvarSlett
 6. You've chosen your wedding photographer, tasted 100 different wedding cakes, picked your fall wedding location and you've mailed out your save the date magnets and wedding invitations.
  A winter wonderland fantasy can be created when using tulle wedding decorations.
  Iced cookies are another firm favorite that can also serve as place names.


  Take a look at my page ... if you are p

  SvarSlett
 7. Heia Marianne!
  Vet hønene har fått navn, men falt for første-høna som burde ha hett Unni.

  SvarSlett
  Svar
  1. Hehehe ja hun første madammen er en flott dame. Vi får to nye høner i morgen, kanskje ei av de blir en Unni? ;-)

   Slett

For å legge igjen en hilsen til oss: velg "anonym" under "kommenter som", dersom du ikke har en profil du ønsker å bruke. Takk for titten, velkommen igjen! :) Hilsen Dag og Marianne