tirsdag 23. juli 2013

Sommersavn og pus i hus...

Panter, kjekk hankatt som søker nytt hjem:-)
Det har ikke blitt så mye blogging i det siste, vi har vært opptatte med hyggelige besøk av familie og venner, og tatt noen småturer med hurtigbåten til Ålesund.
Vi har også blitt fosterhjem til en katt som vi har kalt Panter. Han ble funnet i Ålesundsområdet, og det er gjennom dyrebeskyttelsen i Møre og Romsdal at han har kommet til oss. Etter en tilvenningsperiode hvor vi hadde ham på et rom for seg selv i kjelleren,bor han nå sammen med oss og hundene oppe i huset. Så langt går det bra, Selma er nysgjerrig på nykommlingen men Panter er ikke så interessert i å være kompis, Chulo lure på ka i all verden det er for noe, men gjør sitt beste for å være kul og late som han ikke er interessert. Panter ble funnet ute, mager og full av flått i pelsen. Han har hatt et besøk hos veterinær der han ble kastrert og undersøkt. Han er en skikkelig fin pus som etterhvert har vist seg å være litt av en kosegutt. Vi anbefaler alle som har mulighet til å melde seg som fosterhjem hos dyrebeskyttelsen, de har stort behov for hjelp!
Det har også kommet et nytt medlem i hønsefamilien, en grå liten kylling kom til verden for noen dager siden! Dessverre var det den eneste kyllingen som overlevde av 5 egg.
Ellers har det vært overraskende mye vind og regn her for årstiden å være, noe som har gått hardt utover grønnsakshagen (og humøret). Vi har kun fått høstet ulike typer salat, urter og reddik så langt den siste måneden. Men til gjengjeld var de skikkelig gode :)
Krysser fingre og det som er, for at det er nordvestlandet sin tur til å få besøk av sommervarmen. I mellomtiden kan vi bare drømme... om å ligge på svaberget å vifte med tærne i sola...om å kunne ta en dukkert i havet uten fare for sjokk... om fersk krabbe og grillet makrell i kveldssol...om nyplukkede markjordbær på en strå og lange romantiske sensommernetter på vakre Gåsøy!
 Ha en fortsatt god sommer!

Lille gråkylling

Salatmix fra egen hage og egg fra våre smågærne frittgående tuppelurer:-) NAM!
Det blåste opp i liten storm her en periode, deler av hagen så ut som en slagmark...
 

Hilsen Dag&Marianne

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

For å legge igjen en hilsen til oss: velg "anonym" under "kommenter som", dersom du ikke har en profil du ønsker å bruke. Takk for titten, velkommen igjen! :) Hilsen Dag og Marianne