onsdag 13. november 2013

Første blogginnlegg med fast land under bena..

Hei,

Vår nye utsikt fra stuevinduet
Vi har diskutert litt fram og tilbake om vi skulle beholde bloggen etter Gåsøya. Bloggen ble jo opprettet mest for å kunne holde familie og venner oppdatert om hvordan livet utartet seg der ute.

Nå har vi flyttet til Rendalen i Hedmark, også langt unna kjente og kjære. Dermed bestemte vi oss for å fortsette blogginga, for å dele de nye opplevelsene med fast land under landkrabbebena våre. Som dere ser har det skjedd noen endringer i layouten, og det blir nok flere endringer framover.

Vi har allerede bodd en måned i Rendalen. Kontrastene er store. I stedet for hav og horisont har vi fått skog og fjell. I stedet for vind og fuktighet har vi fått tørt og stille. Plussgrader har blitt til minus. I stedet for torsk i sjøen, har vi sik i innsjøen. Transportmidlet har gått fra båt til bil. Men vi ser også mange likheter fra livet på Gåsøya. Vi har fremdeles nærhet til naturen, bare i et annet format. Avstandene er lange, her også.
Og stillheten har vi fremdeles, heldigvis.

Vi leier et koselig hus med garasje, uteplass og stabbur. Her er flust av soverom, så gjester er hjertelig velkommen! Det ble et kort innlegg denne gangen, vi kommer sterkere tilbake neste gang!

Huset vi leier. "Det lille huset på prærien"1 kommentar:

  1. Hei :-) så hyggelig at dere ville fortsette bloggen. Skulle gjerne hatt litt "tørt og stille", her har det ult rundt hjørnene ganske mye i det siste. Ser frem til å følge dere videre ;-))
    Lykke til!!
    Hilsen
    Kari

    SvarSlett

For å legge igjen en hilsen til oss: velg "anonym" under "kommenter som", dersom du ikke har en profil du ønsker å bruke. Takk for titten, velkommen igjen! :) Hilsen Dag og Marianne