lørdag 28. desember 2013

Jul i Rendalen

Ho ho ho!

Juledagene nærmer seg slutten, og et nytt år står på hell.
Vårt passe skeive og pjuskete juletre
2013 har virkelig vært et innholdsrikt år for oss! Det føles nesten litt surrealistisk å tenke tilbake på alt dette året har rommet. I januar pakket vi bilen full og kjørte fra nordtroms til vestlandet, og innlosjerte oss på Gåsøya. På øya bodde vi i 10 måneder. Vi lærte om vær og vind, hvordan dyrke grønnsaker og å leve av naturen. En unik opplevelse, som dessverre ikke kunne vare for evig, så dermed har vi kjørt land og strand rundt for å finne et nytt sted å bo. Og nå har vi altså byttet ut sjø og horisont mot de dype skoger.

Jula har vi tilbringt her i Rendalen, vi fire. Vi har spist MASSE god mat og slappet heeelt av. Vi har fått overveldende mange fine julegaver, og Dag overrasket med tur til Paris på nyåret! Helt fantastisk! Kan ikke tenke meg et bedre sted for å feire min 30-årsdag :-)
Ghana nærmer seg med stormskritt. Jeg har fått innvilget visum, flybillettene er på plass og vaksinene er under kontroll. Myggnetting og mengder av malariamedisin (sviiiindyrt) er på plass. Foreløpig har jeg fått vite at jeg skal til en liten landsby som heter Gomoa Abaasa og  jobbe på et barnehjem med ca.40 barn i alder 2-13 år. Landsbyen ligger ikke så langt unna kysten, så jeg ser absolutt fram til å kunne tilbringe litt tid ved Atlanteren! Ikke så dumt når temperaturen ligger på 40 pluss... Enn så lenge er jeg ganske rolig, men reisenervene stiger sikkert i takt med at dagene går, og avreise nærmer seg.

MEN nå får Ghana-forberedelsene ligge en stund, og vi skal heller konsentrere oss om notre voyage romantique à Paris, la ville de l'amour!!! 
 
Bonne année! 
Happy new year!  
Feliz año nuevo! 
Godt nytt år med de beste ønsker for 2014!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

For å legge igjen en hilsen til oss: velg "anonym" under "kommenter som", dersom du ikke har en profil du ønsker å bruke. Takk for titten, velkommen igjen! :) Hilsen Dag og Marianne