søndag 18. august 2013

Finnes det noen som har hus- og hjerterom for denne kjekkasen?

Sofakos :-)
For snart to måneder siden kom Panter til oss på Gåsøya som fosterbarn, igjennom Dyrebeskyttelsen Møre og Romsdal.
Han ble funnet av en familie i Ålesundsområdet, tynn og full av flått. Etter undersøkelse og kastrering hos dyrlege var han klar for fosterhjem. Han var ganske sky og skvetten.

Nå er Panter en blitt en nydelig og kosete pus som gjerne ligger i sofan sammen med oss og maler av vellyst.
Han mjauer god morgen til oss, og sier ellers ifra med et mjau (eller 10) dersom noe er feil, hvis det for eksempel mangler vann i skåla. Han er meget uttrykksfull og viser med hele seg hvordan humør han er i, som oftest er det kosehumør!  Han er rett og slett en ganske bedagelig og grei kar som vil passe inn i de fleste hjem. Han viser overhode ikke aggresjon (bortsett fra til hundene hvis de blir for nærgående) og tåler å bli håndtert. Han går på kasse inne, men kan også si ifra hvis han vil ut å gjøre fra seg. Panter holder på å skifte pels nå, han er korthåret sort med noen hvite flekker. Han er nok mellom 1. og 2.år.

Dersom du, eller kanskje noen du kjenner (eller noen du kjenner kjenner osv.......)  har hjerterom for denne hjemløse kosepusen kan du ta kontakt med oss eller Dyrebeskyttelsen!

Koser seg i sola sammen med Chulo2 kommentarer:

 1. - jeg trodde der et øyeblikk at det var Dag du skulle kvitte deg med...
  Det er artig å følge med skriveriene dine! Jeg hilser "jentene" fra deg til stadighet, og forteller hva jeg har lest. Vi savner deg veldig, det er jo ingen aktivitør som vil ha jobben "din". I morgen får vi en ny frivillig! Hun er pensjonert sykepleier med geriatri som spesiell interesse. Flott! Hilsen og klem fra Unni

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Unni!!Alltid koselig når du skriver. Det er så godt å høre at dere flotte frivillige fremdeles holder Mortensnes igang :) Veldig veldig bra!!! Hils masse til damene, savner dere! Klem Marianne og Selma (Selma har forresten vært på ny friertur, så kanskje blir det valper denne gangen)

   Slett

For å legge igjen en hilsen til oss: velg "anonym" under "kommenter som", dersom du ikke har en profil du ønsker å bruke. Takk for titten, velkommen igjen! :) Hilsen Dag og Marianne